دهکده بازیهای رایانه ای - جدید ترین اخبار بازیهای رایانه ای

وبسایتی برای دانلودبازیهای رایانه ای

جدید ترین اخبار بازیهای رایانه ای

نویسنده :مصطفی کرمی
تاریخ:سه شنبه 20 اردیبهشت 1390-05:00 ب.ظ

بازی که لذت آدم کشی در قرون وسطی را تداعی میکند

خوب مثل اینکه اطلاعاتی از مجله ی GameInformer به بیرون درز کرده که این اطلاعات به شرح زیر است><
اینطور که گفته شده بیشتر بازی در Constantinople (قسطنطنیه) خواهد بود که خود قسطنطنیه به چهار قسمت تقسیم شده است ،
 Ezio در این نسخه بیش از 50 سال سن دارد.
یک ایتم یا همون اسلحه جدید در بازی به نام HookBlade وجود دارد که با استفاده از ان میتوانید 30 درصد سرعت خود را در گشت زنی در شهر افزایش دهید همچنین میتوان گفت HookBlade جای گزین هیدن بلید است. که میتوانید با ان کومبو هایی جالبی بزنید.
در بازی بیش از 300 بمب وجود دارد .
Eagle vision به Eagle Sense تغییر یافته است طوری که شما در این قابلیت جدید میتوانید روی سربازها تمرکز داشته باشید و جای تقریبی انها را حدس بزنید( یا کلا پیدا کنید ) راحت تر بگم اینه ، که مکان تقریبی سربازها یا کارکترهای مختلف رو میتونید ببینید.برای مثال شما در حال تعقیب سربازی هستید که میتوانید جلوتر از ان برید و در سر راه اون تله ها و بمبهایی کار بزارید و ان را غافل گیر کنید طوری که هیچ کس به شما شک نکند.
مفهوم Borgia Towers در بازی گسترش یافته است که به Assassin's Den تغییر کرده که زمانی که میخواهید مقر خودتان را بزرگتر کنید میتوانید با ابگیرد کردن انها و بدست اوردن Assassin's Den به طرف سربازها ی بی طرف برین و انها را کنترل کنید که هر چه میزان بدنامیتون بالا بره کنترل ان هم سختر تر میشه.
در بازی ممکن است تمپلار ها گهگاهی به مقر شما حمله کنند و اگه خیلی از مقرتان دور هستید میتوانید یاران خود را برای خنثی کردن حمله ی تمپلار ها بفریستید.برای این کار باید به نزدیک ترین مقری دارید برید ویا اینکه شما میتوانید یکی از مستر اساسین های خود را برای محافظت از Assassin's Den بگذارید و از حمله ی تمپلار ها در امان باشید.
leveling (همون مهارت اساسینها ) از 10 به 15 ارتقا یافته است و Side Quests همون ماموریت های جانبی برای اساسینها تون جای خودشونو به یه حوادث درون بازی داده اند. مثلا شما در حال سفر کردن به شهر دیگری هستید که مغازه ای غارت شده و شما میتوانید به ان کمک کنید و یا دختر بچه ای از شما کمک میخواهد.( یه چیزی مثل RDR )
دزموند دوباره توی Animus قرار گرفته ولی اینبار یه Safe Mode رو توی Animus پیدا کرده که بهش Black Room گفته میشه و از این طریق میتونید به خاطرات دزموند دسترسی داشته باشید.
در بازی یک فن اوری جدید اضافه شده که به ان Mocam میگوییند که مجله ی gameinformer این را نوآوری را دانسته و گفته است حرکات صورت در بازی همانند بازی L.A Noire است .
در اخر هم گفته شده که مولتی پلیر بازی دست خوش تغییراتی است که میتوانید یک شخصیت بسازید و ان را ارتقا دهید و همچنین میتوانید guilds هایی به وجود اورید. البته اینطور که گفته شده بیشتر تمرکز تیم بر روی بخش تکنفره و داستان بازی است.

Assassins creed : Revelations در november 2011 برای PC,XBOX,PS3 عرضه خواهد شد

نوع مطلب : اخبار بازیها 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

Admin Logo
themebox Logo